onderhoudsmonteur werkplaats

Vacature:  Onderhoudsmonteur Werkplaats

Ben jij toe aan de nieuwe uitdaging op het gebied van service en onderhoud aan mooi en nagenoeg nieuw groot materieel? Heb je altijd al in een klein team willen werken aan de grootste en stoerste voertuigen? Met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisselend werk? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Wil je jouw ervaring en kennis inzetten om het machinepark van Enzerink tot in de puntjes te verzorgen?  Nieuwsgierigheid in de werking van deze machines en in de nieuwste technieken brengt jou verder, zo krijg je veel kansen om alles te leren op jouw vakgebied. En kun je jezelf ontwikkelen tot de beste monteur van alle machines zoals bedrijfsauto’s, vrachtwagens, minikranen, mobiele kranen, rupskranen, shovels van klein tot groot (30 ton) en divers sloopgereedschap.  De merken die je tegen zult komen zijn: DAF, MAN, Amman, Kubota, Komatsu, Schaffer, Liebherr, Ahlmann of NW.

HET WERK
Een dag als onderhoudsmonteur in de werkplaats bij Enzerink is nooit hetzelfde. Niet elke dag ga je om 5 uur naar huis, omdat soms collega’s nog niet terug zijn van hun werk op locatie en ondersteuning van jou kunnen gebruiken. Het werkplaatsteam plant samen de werkzaamheden voor onderhoud, en voert deze zelfstandig uit.       Het kan ook voorkomen dat je op locatie een reparatie of een storing oplost. Je komt met veel verschillende collega’s in contact, van bouwslopers, asbestsaneerders, tot vrachtwagenchauffeurs en machinisten van kranen en shovels. Dat maakt dit werk extra uitdagend.

WAT BRENG JIJ MEE?
Breng jij de volgende eigenschappen de werkplaats binnen?

  • Opleiding op MBO 4 Niveau
  • Passie voor techniek en grote machines
  • Enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied
  • Flexibele instelling qua werktijden
  • Ervaring met GWW en of landbouwmechanisatie
  • Rijbewijs BE (of nog liever: C) en VCA certificaat

 

DE BELONING als onderhoudsmonteur

Het salaris voor deze fulltime baan als onderhoudsmonteur werkplaats varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Beloning vind plaats volgens de  cao Bouw en Infra. We zorgen dat je voldoende werkkleding en gereedschappen ter beschikking hebt, en mocht je je op een bepaald gebied verder willen ontwikkelen dan juichen we dat alleen maar toe! We zoeken een monteur die graag voor langere tijd bij ons aan de slag wil, als we van beide kanten enthousiast zijn.

HET BEDRIJF: ENZERINK BV 

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek in Hengelo GLD? Regionaal horen we bij de beste bedrijven op het gebied van asbestsanering, sloopwerk, grondwerk en bestrating. De werkplaats is nieuw en uitstekend uitgerust; goed gereedschap is het halve werk! Wil jij onderdeel worden van het team van 3 werkplaats medewerkers die allemaal dezelfde passie hebben voor groot materieel? En het geweldig vinden om samen alle uitdagingen aan te gaan, oplossingen te bedenken en deze ook werkelijk uit te voeren.

Bel of mail ons, we gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op met ons: 0575-467474 of richard@enzerink.nl

 

 

bel ons
voor een
afspraak